Çiçekalan İlkokulu
Çiçekalan mah. Çiçekalan sk. no 63 Birecik/ ŞANLIURFA

VİZYON

Güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortamda kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan, Atatürk ilkelerini benimseyen öğrenciler yetiştirerek; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyulacak bir kurum haline getirmek.

MİSYON

Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Tam Gün Eğitim

8.30- 14.00

Soba

Okula ulaşım özel araçlarla ya da öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

Birecik ilçesine 20 km, Şanlıurfa il merkezine 120 km´ dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okul, Çiçekalan Köyü içinde sınırı görmemekle birlikte sınıra 2 km uzaklıktadır.